söndag 26 oktober 2014

Käälmär

I helgen vankades det bonding mellan studentpubarna Slottsstallarna och Cårhusföreningens styrelser. Tre tappra representanter från Slottsstallarna tog tåget mot Kalmar.

Här är jag redo och i ordning att resa till bredare småländska.

Vi fick se Cårhuset och blev bjudna på trerätters. Cårhusets ordförande har varit kock i femton år och hade lagat mat i två dar så vi var pepp! Och lätt värt all förväntan. Supergott allithop och jag har ingen aning om vad något var.

Efter lite beer pong, caps, allsång och utbyte av låtar man dansar till (som Slottsstallarnas Lava Cabeza) visade kalmariterna oss puben Sjösjukan - som även den drivs av studenter. Där dansades det mer och shotades Agwa (tydligen är det the shot i Kalmar, superpoppis). Kvällen avslutades på Krögers för en sista öl innan vi drog oss tillbaka till vår lilla sovsal där det snabbt byggts ihop ett helt awesome fort som vi somnade i.

Dagen efter drog vi oss i sakta mak på jakt efter mat innan det var dags att ta tåget tillbaka till Växjö och campus. Min söndag har verkligen varit slö och seg. Precis som söndagar ska vara.

Hejdå Kalmar, för den här gången!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar